Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Vi elsker Jämtland | Våre favoritter

Bern

2 Produkter
Kategorier
Pris i kr
Farge
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 1
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
Bern

Bern - beskytt hodet med stil

Bern Unlimited er et livsstilsmerke med fokus på actionsporter og hjelmer. Deres mål er å gi skatere, snowboardkjørere, skikjørere, syklister og wakeboardkjørere tilgang til kule, personlige hjelmer som kan brukes hele året!

bern_header
Sorter etter
 
Side 1 av
1

Moteriktig hjelmekspertise

Bern er et kjent amerikansk varemerke for profesjonelle utøvere av fartsfylte idretter. De utvikler unike og persontilpassede kvalitetshjelmer for både rekreasjon og ekstremsport, og de har en solid posisjon innen ulike actionsportsgrener. Når aktiviteten er preget av kjappe manøvre og betydelige risikofaktorer, bør sikkerhetsutstyret være på plass. Bern er et naturlig førstevalg for seriøse aktører som vil sikre hodet når de kaster seg ut i sine favorittaktiviteter. Bern designer høyteknologiske og smidige modeller som sitter godt på hodet. Riktig hjelm gir deg den tryggheten som skal til for å tørre å presse deg det lille hakket ekstra, for å nå den forventede målsettingen for økten.
Bern sykkelhjelm

Firmaprofil med akrobatikk og sikkerhet i høysetet

Det privateide actionsportfirmaet Bern Unlimited ble grunnlagt av sportsfreaken Dennis Leedom i 2004. Dennis er en vågal fyr med massiv egenerfaring fra både ski, skating og sykkel. Hans ønske var å øke kunnskapen om og oppmerksomheten på ansvarlig hjelmbruk og økt bruk av hjelmbeskyttelse blant sportsutøvere på tvers av grener. Med sin førstehånds kjennskap til snøen, sjøen og det krevende terrenget under sykkelhjulene, satte han sin firmavisjon ut i livet i samarbeid med en indre sirkel av dedikerte medsammensvorne. Fra en beskjeden oppstart i en låvebygning har partnerskapet vokst til å bli en global suksess. Med sin lidenskap for sport har de gjennom kreativitet, stå-på-vilje og kvalitetsbevisste forankringer utviklet stadig nye design og innovative løsninger for sikkerhet. Olympiske gullmedaljevinnere har stilt seg bak deres prestisjefylte brand. Nå som før forplikter Dennis og hans partnere seg til å arbeide for en helsefremmende livsstil, med sin utvikling og promotering av hjelm og hjelmbruk for utøvere som vil kjøre rått og grenseløst. I sitt arbeid jobber de mot verdier som fellesskap, integritet og en miljøvennlig produksjonslinje.

Innovativ hodebeskyttelse

Det holder ikke med høye tekniske ferdigheter og nerver av stål når du skal drive med alpine aktiviteter som innbefatter et krevende tempo, hurtige skifter og elementer rundt som du ikke er herre over. Uhell kan skje fort, og om ikke sikkerheten er forsvarlig ivaretatt, kan konsekvensene bli store. Bern har utviklet solide og slitesterke hjelmmodeller med personlig preg, og med detaljer og egenskaper nøye tilpasset de ulike sportsgrenene de er tiltenkt. Gi alt i halfpipen, i downhilltraseen eller på skateboardrampen med en klassisk kvalitetspotte fra Bern på hodet.
I sitt sortiment har Bern utviklet tilpasningsvillige hjelmer i ulike design og kule farger til bruk gjennom alle årets fire sesonger. Velg riktig størrelse og utnytt muligheten for individuell tilpasning med bruk av separate liners og øreklaffer. Hjelmene kommer i dame-, herre-, unisex- og juniorutgaver.
Tar du et tverrsnitt av Berns hjelmsortiment, vil du finne hjelmer med totalt ulike oppbygninger og brukerprofiler. Anvendelige allroundvarianter med klassisk lav Bern-profil som sitter godt, passer også for urbane utflukter. De er sertifiserte for både alpine aktiviteter og sykling. Hjelmene har lette og luftige konstruksjoner med tynne og supersterke ytterskall i ABS-plast, med formende skum innvendig, behagelige ventilasjonshull, justeringsmuligheter og en deilig omsluttende passform. De ultralette og velventilerte sykkelhjelmene med aerodynamisk microskall er ment for sanking av nye rekorder ved racing og hurtigtrening. En sterk lettvektig skate- og sykkelhjelm har tynn profil av mykt skum som er sprøytet inn, og nedfellbart visir beskytter mot sol og regn. I Berns hjelmer finner du en sikkerhetsteknologi der det ytre og indre skallet kan bevege seg uavhengig av hverandre. Effekten gir en bedre demping av slag og rotasjonskraft ved fallulykker, noe hjernen vet å sette pris på dersom hodet slår i asfalten eller treffer en stein i elvestryket.

Funksjonelt tilbehør for hjelmer

Bern leverer et bredt utvalg tilbehør som kompletterer deg i ditt behov for beskyttelse. Velg mellom komfortable og spesialtilpassede liners for sommer og vinter og for en behagelig bæresituasjon. Enkelte av hjelmene har også spor i hver ørepute for kompatibilitet med lyd på ørene. Bern har også utviklet profesjonelle kjørebriller, hansker, beskyttelsestrekk til hjelm og avstivende sikkerhetsutstyr til knær og rygg.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
800 69 393
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.