Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Majpartaj Salg - kun en begrenset periode

asics

0 Produkter
search.category.products.soldout

Løp i uansett vær

Addnature byr på en problemfri netthandel for friluftsmennesker som ønsker det beste utvalget å velge mellom når man skal trene. Selskapet kjenner godt til utfordringene du kan møte når du skal løpe her i norden, da spesielt i terreng året rundt. Det er derfor viktig med riktig sko, for å få en best mulig opplevelse. ASICS er merket som flere millioner mennesker rundt i verden foretrekker av joggesko. De produserer joggesko som passer til alle typer skalljakker, uansett værforhold. Er du den som tenker komfort og stil, så har du kommet riktig!

Nesten 70 år med erfaring innen bransjen

Visste du at ASICS har nesten 70 år med erfaring innen bransjen som produsent av løpesko og utstyr? De er nemlig anerkjent for å teste utstyret sitt godt før du finner dem i butikkene. Deres joggesko er designet for å kunne eliminere blant annet friksjon og gnidning til å fokusere maksimalt på turen. Blant utvalget i nettbutikken finner du sko i flere størrelser, design og farger.


Joggesko som passer din løpestil

Det første du burde tenke på før du skaffer deg nye joggesko, er hvilken type løpestil du har. Flesteparten har et nøytralt løpemønster, som betyr at føttene ikke ruller for langt eller for lite. Det vil si at du ikke trenger ekstra støtte. Nøytrale løpesko har polstring i hælene, noe som gjør dem lettere og buet for ekstra komfort etter hver kilometer du løper.Asics Gel Fujitrabuco på Addnature.no Har du et overdrevent slitemønstre på innsiden av skoene dine, betyr det at du trenger stabilitetssko. Stabilitetssko gir rett demping og holdbarhet med støtdemping. Det er rett og slett et par med sko som gir ekstra støtte. I Run Beyond-serien finner du type sko som passer for løping på terreng i kulde og regn. Disse er designet med antiskli-såler så du kan løpe med god balanse.