Addnature - Alt innen outdoor og eventyr
Alt du trenger for å nå toppen
Amundsen Sports - Innovation through tradition
Fra ung alder har Jørgen Amundsen som mange andre Nordmenn hørt historiene om slektningen Roald Amundsen sine fantastiske eventyr - og har siden da selv vært en ivrig friluftsman. Med hjelp av sin egne bakgrunn i industridesign kombinert med vennen Erik Friis sin foretningssans lanserte de Amundsen Sports i 2009. Roald Amundsen var innoativ og kjent for å bruke banebrytende teknologi i sin tid - noe som også er tydelig merkets tradisjonsrike design med moderne teknologi.

Amundsen Sports

0 Produkter
Beklager, ditt søk ga for øyeblikket ingen treff i vårt sortiment.

Tidløst friluftsliv

Fra deres inspirasjonen i en av de største eventyrere, til et navn som står for kvalitet, og samtidig en ånd med tidløs lekenhet, er Amundsen Sports merket som kombinerer standarden satt av eksempelet til Roald Amundsen sammen med moderne tekstiler, og det hele utført med et tidløst skandinavisk design.Amundsen sports på Addnature.no Kombinasjon av design, historie og nyskapende materialer i deres ulike klesplagg gjør Amundsen Sports til et spennende merke blant vårt utvalg i Addnature.

Tradisjon og nyskaping

Roald Amundsen dro ut for å erobre Sydpolen i 1910. Med seg på ekspedisjonen hadde han respekten for, og lærdom fra, inuittene, og denne respekten for hardt vunnet tradisjonell kunnskap brukte han sammen med nyvinnende innovasjon og teknologi for å mestre de ekstreme forholdene han, og hans menn, befant seg i. Hundre år senere etablerte friluftsliventusiasten Jørgen Amundsen, sammen med vennen Erik Friis, selskapet Amundsen Sports. Der de kombinerte førstnevntes bakgrunn i industridesign, sistnevntes forretningssans og, viktigst; lærdommen og inspirasjonen fra Roald Amundsens ekspedisjoner: Det er tradisjon og innovasjon hånd i hånd, og alltid med strenge krav til kvalitet og kontroll i fokus. Som gir deg stilfulle og lekne kvalitetsklær for den kresne. "Det finnes ikke dårlig vær..."

De rette valg for de harde forhold

Med Amundsen-navnet skal det garanteres kvalitet og brukernytte i alle produkter. Samtidig er det viktig for Amundsen Sports å holde lekenheten og nysgjerrigheten oppe: Man skal kunne ta utfordringer med en latter og stole på de gode materialvalg og designløsninger som er i produktene. Her får du et utvalg av bl.a. knickers, bukser, sokker og sko. Alt i den rette passform, og vel så viktig er materialvalg: Med 3-lags stretchmateriale og membranløsninger vil en knickerbockers fra Amundsen Sport takle alle forhold. Kombiner det med en hoodie i merinoull, og du er klar for ruskete vær, med klassisk stil, og moderne funksjon.