Addnature tester Reima Katmai

Addnature tester Reima Katmai

Reima Katmai er en slitesterk vinterjakke til barn i øvre mellomprisklassen. Jakken har vist seg å fungere utmerket for intensiv utelek på skolen og i full fart i skibakken. Vår kollega Niklas jobber med Multichannel og er Retail Manager her på Addnature. Men fremfor alt er han pappa til Walter som er fem og et halvt år, som har fått lov til å teste denne jakken grundig. Les mer nedenfor om hvorfor Reima Katmai kan være rett jakke for ditt barn i vinter.

Om produktet

Reima Katmai er en vann -og vindtett skijakke som passer like bra til ski -og snowboardkjøring som til lek i skolen og snøballkrig. Walter og Niklas beskriver materialet som mykt og elastisk tross den robuste kvaliteten. Glidelåsen er lett å stenge og borrelåsen sitter godt på plass uten å feste seg i andre plagg eller skape irritasjon ved haka. Verdifulle egenskaper for en barnejakke, da enkle rutiner bokstavelig talt kan hjelpe barnet over dørstokken når det er på tide å gå til skolen tidlig på morgenen.

Den brede snølåsen gjør at jakken sitter ordentlig på plass og de lyse fargene gjør at barnet er lett å kjenne igjen på avstand i skibakken. Jakken har en egen lomme for heiskort høyt oppe på armen. Den høye kragen beskytter mot vind i bakken, uten å gnisse mot haken. Så langt, er alt bra. Det eneste som Walter kunne ønsket seg, var tommelhull ved armenden. Størrelsen på testplagget var egentlig litt for stort, men det passet Walter greit likevel. Den store størrelsen gjør at han nå har en funksjonell vinterjakke å vokse i, noe som er verdt å ta med i kalkylen for den som er økonomisk bevisst. Jakken er størrelse 128 og Walter er 117 cm lang.

Reima Katmai passer godt på lange dager i skibakken
Reima Katmai har masse reflekser som gjør at barnet blir sett

En slitesterk jakke som tåler lek

Denne jakken har fått vært med på mye. Walter har kjørt ski på Kungsberget og brukt den daglig på skolen. En dag, når snøen lå på skolegården, fikk jakken den ultimate testen, nemlig å skli på isen på magen, noe den klarte bra. Reima Katmai er en slitesterk jakke som gir barnet frihet til å leke og har det artig, akkurat sånn det skal være!

Generelt sett, er Walter veldig fornøyd med jakken som har holdt han tørr og varm både i skibakken og i friminuttene på skolen. Det eneste som lå på minussiden var  den lyse fargen gjorde at jakken fort kunne se litt møkkete ut. Dette ble imidlertid veid opp av det faktum at jakken tåler godt å bli vasket, uten at den mister de vannavstøtende egenskapene eller noen andre funksjonelle egenskaper. Ett tips kan være å kjøpe en impregneringsspray for å gjøre impregneringen endra bedre, slik at den ikke behøves vaskes så ofte. Reima Katmai har klart seg veldig bra til tross for bløt snø og kald vintervind. Dette er en jakke med såpass høy kvalitet, som gjør at den arves av søsken eller søskenbarn, som er en av flere fordeler som gjør at den er verdt prisen.

Sosiale Medier

Copyright © Addnature – All rights reserved