Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Opptil 40% rabatt - Unngå å fryse på føttene
Varen du leter etter er desverre utsolgt. Vennligst fyll inn din e-postadresse så informerer vi deg når den er tilgjengelig igjen.
The North Face

The North Face Kaban Pack Falcon Brown/TNF Black

1 139 kr
909 kr
- 20%
Inkl. mva, ekskl. levering
Beklager, denne varen er desverre utsolgt.
Jeg ønsker å bli varslet når produktet er tilgjengelig igjen

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
 • Bestill innen 6 t. 42 min., og vi sender i dag3
 • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
 • 100 dagers returrett gratis retur
Produktbeskrivelse

Norsk produktinformasjon vil snart være tilgjengelig, takk for at du venter!

Vardagsryggsäck med laptopfack

Base Camp Kaban är en bekväm vardagsryggsäck med ett laptopfack (15") i neopren. Ryggpanelen är vadderad, med välformade axelband.

Detaljer

 • Hållbar och vattenresistent material
 • Står upp på egen hand, enkel att packa
 • Reflexdetaljer, fäste för cykellampa
 • Laptopfack i neopren, åtkomst både från sidan och ovanifrån
 • Toppmatad, med dragkedja runt om
 • Ficka på topplocket
 • Invändig organizer
 • Sidoficka med dragkedja
 • Bekväm ryggpanel
Spesifikasjoner
Material
900D polyester med TPE PVC coating  
Dimensjoner
Volym: 23,5 l  
Vekt
ca 1030 g  
Kjønn
Unisex
Modellår
2017
Varenummer
596098
Produktonmtaler
3
1 Omtaler
5 Stjerner
0
4 Stjerner
0
3 Stjerner
1
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
03.11.2017
EA
Ville vært perfekt med teipede glidelåser og luftigere skulderstropper
Hade varit perfekt med tejpade dragkedjor och luftigare axelremmar
Automatisk oversatt fra svensk Tilbake til original

På jakt etter den perfekte pendler ryggsekk som ikke eksisterer, gjør denne sjekken av de fleste kriterier. Dette Kaban ryggsekk, som forresten er kvinner Kaban på The North Face internasjonale nettside, oppfyller kravene til veldig mye plass og lagring, men det ser ut som du vandre i en uke. En glasmatlåda kan stå normalt på bunnen, og det er utenfor den riktige plass. Computer skuffen holder min 15,6 "laptop og datamaskinen føles trygt der på grunn av stiv rygg side. Det er strukturen i bakplaten for å lufte (men er vanskelig å si hvordan det fungerer på høst / vinter) og skulderstroppene er i en slags minne skum, fin men sannsynligvis svett om sommeren. det ytre materiale og spesielt det øvre dekselet tåler vann brønn, bortsett fra glidelåser (i helte vann og gnidd i) der det er fuktighetsinntrengning. ved slagregnskyll vil sannsynligvis vannstrømning av datamaskinen skuffen og lekke inn i på glidelåsen, så det er synd at det ikke er noen ekstra beskyttelse der. en eller flere tapede glidelåser hadde gjort sekken nesten perfekt. ellers føler posen godt bygget og jeg liker alle innvendige rom for småting. en ytre løkke for å feste hjelmer eller sykkel hadde vært et annet pluss.

Vid jakten på den perfekta pendlingsryggsäcken som inte finns, verkar denna checka av flest kriterier. Denna Kaban ryggsäck, vilken förresten är Women's Kaban på The North face's internationella hemsida, uppfyller kraven på mycket mycket utrymme och förvaringsmöjligheter utan att det ser ut som att du ska vandra i en vecka. En glasmatlåda kan stå normalt i botten, och det finns utöver det ordentligt med plats. Datorfacket rymmer min 15,6" laptop och datorn känns säker däri pga den styva ryggsidan. Det finns struktur på ryggplattan för att ventilera (men är svårt att säga hur det funkar på höst/vinter) och axelremmarna är i någon slags memory foam, skönt men nog svettigt på sommaren. Det yttre materialet och särskilt topplocket står emot vatten bra, förutom dragkedjorna (jag hällde på vatten och gnuggade in) där det blir det tränger in fukt. Vid ett piskande skyfall skulle troligtvis vatten rinna ner mot datorfacket och läcka in vid dess dragkedja, så det är synd att det inte finns något extra skydd där. En eller flera tejpade dragkedjor hade gjort ryggsäcken nästan perfekt. I övrigt känns väskan välbyggd och jag gillar alla inre fack för småförvaring. En yttre ögla för att fästa hjälm eller cykellås hade varit ännu ett plus.


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.