Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

Covid-19: Vi fortsetter å levere som vanlig! - Til vår FAQ
La Sportiva

La Sportiva Katana Laces Climbing Shoes yellow/black (2020)

ID: 461421
1 879 kr
1 699 kr
- 180 kr
Inkl. moms, gratis frakt
La Sportiva Katana Laces Climbing Shoes yellow/black
La Sportiva Katana Laces Climbing Shoes yellow/black
Hva er min perfekte størrelse?
Vennligst velg sko størrelse

Klikk på "størrelsestabellen" for å finne riktig størrelse

Størrelsesinformasjon : Smal

produktspesifik størrelsesinformasjon : Liten i størrelsen

Lägg till i Ønskeliste
Betal enkelt i mindre avdrag
  • Bestill innen 50 min., og vi sender straks på mandag3
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • 30 dagers returrett gratis retur
Produktbeskrivelse

Norsk produktinformasjon vil snart være tilgjengelig, takk for at du venter!

Katana med snörning

Katana med snörning istället för kardborrelåsning. Denna version erbjuder samma mångsidiga användning med ytterligare tekniska lösningar som gör att skon kan ge ännu högre prestanda.

La Sportivas P3 system håller den nedåtpekande formen på skon oförändrad. Den innovativa konstruktionsmetoden infogar fodret mellan överdelen av lädret och gummiranden; en lösning som förenar de strukturella fördelarna med en fodrad sko och andningsförmågan och precisionen i en ofodrad sko.

Tungan är gjord med ett mjukt material som andas och snörningssystemet möjliggör optimal reglering av den inre volymen av skon vilket ger en bra övergripande passform på skon. Vibram XS Edge sula ger suveränt grepp.


Val av storlek: Storleken är något mindre. Vi rekommenderar att välja en större storlek än normalt.

Detaljer

  • Størrelsen er litt mindre enn normalt. Vi anbefaler deg å gå opp en størrelse. Vis størrelsetabell
  • Tettsittende og atletisk snitt
Spesifikasjoner
Klattresko materiale
Mellomsåle: Laspoflex 1,1 mm combined to the P3 System
Detaljer yttermateriale: En kombination av mocka och Lorica (R), tubular konstruktion
Fôr: Pacific lining
Yttermateriale: Skinn
såle: Vibram(R) XS Edge 4 mm
Klattresko
Kategori: Allroundsko
Bruksområde: Bergklatring, Bouldering, Innendørsklatring
Klatresko tilbehør
Lukkesystem: Snøring  
Vekt
Vekt pr sko: 235  g
Kjønn
Unisex
Modellår
2020
Varenummer
461421
Produktonmtaler
5
3 Omtaler
5 Stjerner
3
4 Stjerner
0
3 Stjerner
0
2 Stjerner
0
1 Stjerne
0
19.01.2019
Ludvig
Når det gjelder størrelse
Angående storlek
Automatisk oversatt fra svensk Tilbake til original

Har personlig 41,5 i vanlig skostørrelse og har også brukt Katana i 41.5 i over et år nå. Sitter perfekt. har ganske brede føtter, så sitter stramt på sidene, men lengden selv er perfekt

Har personligen 41.5 i vanlig skostorlek och har också använt Katana i 41.5 i över ett år nu. Sitter helt perfekt. har ganska breda fötter så sitter tight på sidorna men själva längden är helt perfekt

30.06.2016
Jon Kristian
Råd fra et norsk skogstroll
Automatisk oversatt fra norsk Tilbake til original

Hei til dere som skal bestille La Sportiva katana *lace* Selv har jeg ca str: 44-45 eu i sko. For de av dere som skal kjøpe denne skoen å har lyst til å gjøre et rett kjøp første gang vil jeg anbefale å kjøpe i rundt str: 43,5 i katana lace. Da jeg selv så omtalen til Alexander å tenkte at jeg skulle kjøpe disse i 42, som viste seg å være alt for små for et norskt troll som meg. Jeg fikk føttene i skoene men det føltes ut som en kinesik fotbinding, noe jeg ikke er særlig fan av. Føtter er veldig individuelt og sko størrelser i klatreverden er en eneste stor jungel. F. eks. i La Sportiva Phyton har jeg gått så langt ned som til str: 41,5, det var ubehagelig i begynnelsen, så jeg vet hva det vil si å gå til en sko i løpet av 14 dager. Men det å prøve 42 i katana lace var langt vondere å ha på første gang enn phyton i 41,5. (Btw, har jeg hatt str: 44 i Miura lace, så lace er nærmere orginal sko størrelse enn velcro er etter min erfaring) Dette er bare en anbefaling og en hilsen fra en som gjorde et feilkjøp og vil skåne andre for det.

29.12.2014
Alexander
Jeg skal prøve å holde dette kort. Jeg har bare brukt ...
Jag ska försöka hålla det här kortfattat. Jag har bara använt...
Automatisk oversatt fra svensk Tilbake til original

Jeg skal prøve å holde dette kort. Jeg har bare brukt disse skoene for en klättersession, men det var utvilsomt den beste klatre jeg har gjort på lenge. Skoene griper godt. Chips som jeg ikke engang har våget å prøve meg på, kan jeg nå stå veldig sikkert. De er veldig behagelig når du er på veggen også. Litt vanskelig å komme inn i begynnelsen, men det vil øke hastigheten på rutine. Sørg imidlertid, er veldig stramt at dommen. Jeg har 44-45 i vanlige sko størrelse, men gikk ned til 41 i min katana. Det gjør vondt mindre jo mindre størrelsen er, mer eller mindre. Det eneste jeg har å klage på er "tygläppen" som sitter på toppen av foten, og strengene var litt spinkel. Tygläppen bør ha en løkke som ville hjelpe enormt med å få på sin sko, da leppen har en tendens til å bli trykket ned av foten ved å ta på skoen. KJØP!

Jag ska försöka hålla det här kortfattat. Jag har bara använt dessa skor under 1 klättersession, men det var utan tvekan den bästa klättringen jag gjort på länge. Skorna greppar mycket bra. Chips som jag tidigare inte ens vågat försöka mig på kan jag nu stå mycket säkert på. Dom är väldigt bekväma när man väl står på väggen också. Lite svåra att få på sig i början, men det får man snabbt rutin på. Se till dock att dom sitter RIKTIGT tight. Jag har 44-45 i vanlig skostorlek men gick ner till 41 i mina Katana. Det gör mindre ont ju mindre storleken är, mer eller mindre. Det enda jag har att klaga på är "tygläppen" som sitter ovanpå foten, och snörena var lite klena. Tygläppen borde ha en ögla vilket skulle hjälpa ENORMT med att få på sig skon, då läppen har en tendens att tryckas ner med foten när man tar på sig skon. KÖP!


Trenger du hjelp?
Stengt telefonlinje
Mer informasjon
Nyhetsbrev
Registrer deg nå og få et gavekort på 50 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4

PERSONVERN
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.