Åpnes ikke PayPal`s innloggingsside?

Klikk her
for å forsøke igjen.

Vennligst vent. Din ordre behandles.

La Sportiva

La Sportiva Katana Laces (2018)


  • Bestill innen 7 t. 36 min., og vi sender i dag3
  • Fri frakt på mindre varer fra 999 kr
  • 100 dagers returrett gratis retur
Fra 1 709 kr
Inkl. mva, ekskl. levering
Størrelse
Hva er min perfekte størrelse?
Vennligst velg størrelse
 
Betal enkelt i mindre avdrag


Norsk produktinformasjon vil snart være tilgjengelig, takk for at du venter!

Katana med snörning

Katana med snörning istället för kardborrelåsning. Denna version erbjuder samma mångsidiga användning med ytterligare tekniska lösningar som gör att skon kan ge ännu högre prestanda.

La Sportivas P3 system håller den nedåtpekande formen på skon oförändrad. Den innovativa konstruktionsmetoden infogar fodret mellan överdelen av lädret och gummiranden; en lösning som förenar de strukturella fördelarna med en fodrad sko och andningsförmågan och precisionen i en ofodrad sko.

Tungan är gjord med ett mjukt material som andas och snörningssystemet möjliggör optimal reglering av den inre volymen av skon vilket ger en bra övergripande passform på skon. Vibram XS Edge sula ger suveränt grepp.

Val av storlek: Storleken är något mindre. Vi rekommenderar att välja en större storlek än normalt.


Material Ovandel: En kombination av mocka och Lorica (R), tubular konstruktion | Foder: Pacific lining | Mellansula: Laspoflex 1,1 mm combined to the P3 System | Sula: Vibram(R) XS Edge 4 mm
Vekt 470 g/par
Kjønn Unisex
Modellår 2018
Varenummer 423404
Omtaler 2
Samlet omtale
5 Av 5 stjerner
5 Stjerner 4 Stjerner 3 Stjerner 2 Stjerner 1 Stjerne
(2) (0) (0) (0) (0)
Jon Kristian 30.06.2016
Råd fra et norsk skogstroll
Automatisk oversatt fra norsk Tilbake til original

Hei til dere som skal bestille La Sportiva katana *lace* Selv har jeg ca str: 44-45 eu i sko. For de av dere som skal kjøpe denne skoen å har lyst til å gjøre et rett kjøp første gang vil jeg anbefale å kjøpe i rundt str: 43,5 i katana lace. Da jeg selv så omtalen til Alexander å tenkte at jeg skulle kjøpe disse i 42, som viste seg å være alt for små for et norskt troll som meg. Jeg fikk føttene i skoene men det føltes ut som en kinesik fotbinding, noe jeg ikke er særlig fan av. Føtter er veldig individuelt og sko størrelser i klatreverden er en eneste stor jungel. F. eks. i La Sportiva Phyton har jeg gått så langt ned som til str: 41,5, det var ubehagelig i begynnelsen, så jeg vet hva det vil si å gå til en sko i løpet av 14 dager. Men det å prøve 42 i katana lace var langt vondere å ha på første gang enn phyton i 41,5. (Btw, har jeg hatt str: 44 i Miura lace, så lace er nærmere orginal sko størrelse enn velcro er etter min erfaring) Dette er bare en anbefaling og en hilsen fra en som gjorde et feilkjøp og vil skåne andre for det.

Sist sett


Trenger du hjelp?
Kontakt vår kundeservice! Man-Fre 10:00-17:00 h
21 93 97 97
Nyhetsbrev
Registrer deg nå å få et gavekort på 100 kr.
Eksklusive tilbud og rabattkoder venter på deg.4
Fornøyde kunder
Vi vil gjerne å høre om din opplevelse hos oss,
slik at vi kan bli bedre.